Μεγαλειώδης συγκέντρωση νίκης στην κεντρική ομιλία του Γιώργου Αθανασόπουλου στη Μεσσήνη

Μείωση τελών ηλεκτροφωτισμού εξήγγειλε ο Γιώργος Αθανασόπουλος

Στη μεγαλειώδη συγκέντρωση νίκης στη Μεσσήνη

Με μια πολυπληθή συγκέντρωση γεμάτη παλμό την Πέμπτη το βράδυ στην πλατεία της Μεσσήνης, οι δημότες έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Γιώργου Αθανασόπουλου και την απόφασή τους να αλλάξουν σελίδα στο Δήμο Μεσσήνης. Σφράγισαν με την παρουσία τους το νικηφόρο αποτέλεσμα για τη «Δύναμη Δημιουργίας» την προσεχή Κυριακή. Ο επόμενος δήμαρχος Μεσσήνης θα είναι ο Γιώργος Αθανασόπουλος.

​Ο Γιώργος Αθανασόπουλος και η παράταξή του «Δύναμη Δημιουργίας» εκφράζουν την ανανέωση, εγγυώνται την προοπτική και αυτό είναι πλέον διακριτό σε όλες τις προεκλογικές ομιλίες του υποψηφίου Δημάρχου.

Μία μέρα πριν πέσει η αυλαία των προεκλογικών ομιλιών, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος τόνισε πως η νέα Δημοτική Αρχή θα ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα των δημοτών.

Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε ότι με τη στήριξη των δημοτών η «Δύναμη Δημιουργίας» δεσμεύεται:

-Να εφαρμόσει σύγχρονες μεθόδους διοίκησης και οικονομίας που θα εξασφαλίσουν αποδοτικότητα στην οικονομική διαχείριση και θα συμβάλλουν στην μείωση των δημοτικών τελών. Η μείωση του κόστους δημοτικού φωτισμού που αναλογεί στο δήμο δεν θα παρακρατηθεί για να πληρωθούν δάνεια αλλά θα επιστραφεί ανταποδοτικά στους πολίτες. Εξήγγειλε ότι θα μειωθεί το τέλος ηλεκτροφωτισμού για όλα τα νοικοκυριά στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Το δάνειο που μας φόρτωσε η απερχόμενη δημοτική αρχή θα αποπληρωθεί μέσα από τη χρηστή οικονομική διαχείριση του δήμου.

-Να στελεχώσει τις περιφερειακές υπηρεσίες και να βάλει τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων της περιφέρειας.

-Να ενισχύσει την αυτονομία των προέδρων των δημοτικών κοινοτήτων μέσα από την παραχώρηση πρόσθετων αρμοδιοτήτων.

-Να δημιουργήσει ψηφιακό δήμο που θα περιλαμβάνει ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτημάτων.

Οι ολοκληρωμένες παρεμβάσεις σε όλη την έκταση του δήμου θα αλλάξουν την όψη του. Για τη Δημοτική Ενότητα Μεσσήνης ενδεικτικά προωθούνται:

-Σύνταξη και εφαρμογή νέας κυκλοφοριακής μελέτης με εξεύρεση των αναγκαίων για τη λειτουργία της πόλης χώρων στάθμευσης.

-Διεκδίκηση έτσι ώστε ο δρόμος Καλαμάτα – Ριζόμυλος να συνδέει και να μην απομονώνει, να αναπτύσσει και να μην καταστρέφει. 

-Διάνοιξη δρόμων στο σχέδιο πόλης

-Δημιουργία χώρου αναψυχής στο αλσύλλιο της Μπούκας

-Προώθηση μελετών πολεοδόμησης  Β΄ κατοικίας Μπούκας  και τουριστικής ζώνης Ανάληψης

-Αποπεράτωση του Φιλοσοφικού Κέντρου και λειτουργία του ως χώρου πολιτισμού, κατασκευή μια σύγχρονης αίθουσας για συνέδρια και εκδηλώσεις. -Στήριξη της τοπικής αγοράς και των επιχειρήσεων από το δήμο.

-Φροντίδα των αδέσποτων με εμβολιασμό, στείρωση και σύστημα υιοθεσίας.

-Σύνδεση του πανηγυριού με τα τοπικά προϊόντα και εμπλουτισμό του με παράλληλες δράσεις.

-Αξιοποίηση του αεροδρομίου Τριόδου ως πρότυπο κέντρο μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Απευθυνόμενος στους δημότες ο Γιώργος Αθανασόπουλος επανέλαβε ότι έχει τις ίδιες επιδιώξεις όνειρα και αγωνίες με αυτούς. Ζήτησε την εμπιστοσύνη τους και τη στήριξή τους στις εκλογές της Κυριακής για να αλλάξουν μαζί το δήμο. Για να γίνει η Μεσσήνη η πόλη που θα έλκει, θα είναι φιλική στους κατοίκους της και φιλόξενη  στους επισκέπτες της.

Μετά το τέλος της ομιλίας του, ο κ. Αθανασόπουλος παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του “Δύναμη Δημιουργίας” και τους υποψηφίους της Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης “Νησί μου… αξερίζωτη σκέψη μου”.