Ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Τράκας προσχωρεί στο συνδυασμό του Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου

Τη συμπόρευσή του με τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Τράκας στις 9 Φεβρουαρίου 2023. Μετά από την συνάντηση των δύο ανδρών ο δημοτικός σύμβουλος επισήμανε ότι:
«Η συμμετοχή μου στα κοινά έχει ως μοναδικό στόχο τη δημιουργική συμβολή μου στην επίλυση προβλημάτων, προκειμένου να γίνει η ζωή όλων μας ευκολότερη. Η αυτοδιοίκηση είναι χώρος διαλόγου και συγκλίσεων. Χρειάζεται να βρίσκουμε κοινά σημεία και να ενώνουμε δυνάμεις για να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας ένα καλύτερο αύριο.
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος έδειξε ότι ξέρει να ακούει και να συνεργάζεται, να θέτει στόχους και να τους επιτυγχάνει, ασχολούμενος καθημερινά με τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα σε κάθε γωνιά του δήμου. Η συμπόρευση και η συστράτευση μαζί του, είναι μια αυτονόητη επιλογή για όποιον θέλει να βάλει ένα δημιουργικό λιθαράκι στον μέλλον αυτού του τόπου.
Ο Δήμος Μεσσήνης χρειάζεται όλες τις δημιουργικές φωνές και δυνάμεις και σε αυτό τον αγώνα δεν μπορώ να απουσιάζω».
Ο δήμαρχος Μεσσήνης από την πλευρά του σημείωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά να συνεργάζομαι με ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο μας όπως ο Ανδρέας Τράκας. Η παρουσία και η συμβολή του είναι βέβαιο ότι θα δυναμώσει την προσπάθειά μας. Μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο και μας δυναμώνει το πάθος για προσφορά».