Προεκλογική ομιλία στη Βαλύρα με εντυπωσιακή συμμετοχή κόσμου για τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο

Σε μία εντυπωσιακή συγκέντρωση κόσμου, μίλησε στη Βαλύρα σήμερα Κυριακή 1η Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Μεσσήνης και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Αθανασόπουλος.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας», ευχαρίστησε τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Ιθώμης για τη δυναμική συμμετοχή τους και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα σημαντικά έργα που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του, καθώς και αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Παρουσιάζοντας τον προγραμματισμό της νέας περιόδου και τους στόχους της επόμενης πενταετίας για τον Δήμο Μεσσήνης, είπε μεταξύ άλλων πως στόχος της δημοτικής παράταξης είναι, να συνεχίσει τις παρεμβάσεις που διευκολύνουν τους αγρότες και τις καλλιέργειές τους, να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον φυσικό πλούτο και να αναδείξει την πολύτιμη πολιτιστική μας κληρονομιά και τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης. Γι’ αυτό επιδιώκει τη διασύνδεση του αγροτοδιατροφικού τομέα με τον τουρισμό και τον πολιτισμό.

Ακολούθως, ο κ. Αθανασόπουλος τόνισε ότι όλα αυτά τα χρόνια η Δημοτική Αρχή ήταν παρούσα σε κάθε Δημοτική Ενότητα σε κάθε χωριό, δίπλα στον πολίτη και έτσι θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα, δίνοντας καθημερινό αγώνα για το καλό του τόπου, απαντώντας στο ψέμα και τη χυδαιότητα με την αλήθεια του έργου της.