Θερμή υποδοχή του Γιώργου Αθανασόπουλου από τους ετεροδημότες στην Αθήνα

Σε μία συγκέντρωση ετεροδημοτών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, πλήθος Μεσσήνιων που διαμένουν στην Αθήνα, βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι (Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου) στο ξενοδοχείο Crowne Plaza, δίπλα στον Δήμαρχο Μεσσήνης και εκ νέου υποψήφιο Γιώργο Αθανασόπουλο.

Η θερμή υποδοχή τους, απόδειξη της αγάπης τους για τον τόπο καταγωγής τους και της εκτίμησης στο πρόσωπο του Δημάρχου, συγκίνησαν τον κ. Αθανασόπουλο, που επεσήμανε το αδιάλειπτο ενδιαφέρον τους όλα αυτά τα χρόνια για τον Δήμο Μεσσήνης και την ενεργή και αποτελεσματική συμμετοχή τους όπου χρειάστηκε.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να ανταποδώσει την αγκαλιά τους με έργα που θα αλλάξουν το τόπο μας και τους κάλεσε να συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα του αρωγοί και συμπαραστάτες και να συμβάλλουν με την εμπειρία τους προς αυτόν το σκοπό.

Στην ομιλία του, αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει στη διάρκεια της τετραετίας, στα υπό εκτέλεση έργα, στην εκπόνηση μελετών και τη διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων καθώς  και στον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου.

Μετά το πέρας της ομιλίας, οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να συγχαρούν τον Δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο και να δηλώσουν τη στήριξή τους.