Ενθουσιώδες το κοινό στην ομιλία του Δημάρχου Γιώργου Αθανασόπουλου στην Ανδρούσα

Με έντονο ενθουσιασμό παρακολούθησαν σήμερα Τρίτη 3 Οκτωβρίου την προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Μεσσήνης και εκ νέου υποψηφίου Γιώργου Αθανασόπουλου, οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Ανδρούσας.

Το παρατεταμένο χειροκρότημα  των συγκεντρωμένων στην πλατεία Ανδρούσας, διέκοψε πολλές φορές τον κ. Αθανασόπουλο, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα για το θετικό αποτέλεσμα της Κυριακής υπέρ  της «Δύναμη Δημιουργίας», εκφράζοντας παράλληλα και τη συγκίνησή του για το βροντερό παρών που έδωσε ο κόσμος στη συγκέντρωση.

Ο κ. Αθανασόπουλος, απαρίθμησε τα έργα καθημερινότητας αλλά και τα αναπτυξιακά έργα υποδομής που ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα καθώς και εκείνα τα οποία υλοποιούνται και παρουσίασε τα μεγάλα έργα πνοής που έχουν δρομολογηθεί  την επόμενη 5ετία.

Τόνισε ότι η στόχευση είναι μία, αυτή που οδηγεί τον Δήμο μας στην ανάπτυξη και την ευημερία, με στρατηγική που συνδυάζει τον αγροτικό τομέα με τον τουρισμό, που στηρίζει και προωθεί την πολιτιστική μας κληρονομιά και με πρωτοβουλίες προστασίας του περιβάλλοντος.

Τέλος, υπογράμμισε πως η δημοτική του παράταξη θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για ένα καλύτερο αύριο και κάλεσε όλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους  για τη μεγάλη νίκη της δημιουργίας και της προοπτικής.

Μετά από την ομιλία του στην Ανδρούσα, ο Δήμαρχος μετέβη στην Εύα, όπου μίλησε σε κατοίκους στην κεντρική πλατεία του χωριού.