Η Δ.Ε. Τρικόρφου στηρίζει “Δύναμη Δημιουργίας” και Γιώργο Αθανασόπουλο

Σε μία δυναμική συγκέντρωση κόσμου, μίλησε σήμερα Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στο Τρίκορφο, ο Δήμαρχος Μεσσήνης και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Αθανασόπουλος.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας», ευχαρίστησε τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Τρικόρφου για τη θερμή παρουσία, διαβεβαιώνοντάς τους πως θα είναι πάντα δίπλα τους.

Υπογραμμίζοντας ότι η δημοτική του παράταξη δουλεύει για την ισόρροπη ανάπτυξη όλου του Δήμου χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τεράστιας σημασίας αρδευτικό έργο της λιμνοδεξαμενής Τρικόρφου, που θα εξυπηρετήσει τις καλλιέργειες των γύρων χωριών και θα συμβάλει στην πυροπροστασία της περιοχής.

Ακολούθως, παρουσίασε τον προγραμματισμό της νέας περιόδου και τους στόχους της επόμενης πενταετίας για τον Δήμο Μεσσήνης, επισημαίνοντας ότι η «Δύναμη Δημιουργίας»  επιδιώκει τη διασύνδεση του αγροτοδιατροφικού τομέα με τον τουρισμό και τον πολιτισμό.

Απευθυνόμενος στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Τρικόρφου, τόνισε ότι η επόμενη 5ετία είναι κρίσιμη για το μέλλον του τόπου μας και τους κάλεσε να προχωρήσουν μπροστά στηρίζοντας τη «Δύναμη Δημιουργίας» την παράταξη που θα φέρει τη μεγάλη νίκη την Κυριακή το βράδυ.