Νέοι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι με τη «Δύναμη Δημιουργίας»

Νέους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη 22 Αυγούστου 2023, ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας» Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Συγκεκριμένα, νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα είναι: Για τη Δημοτική Ενότητα Ανδρούσης η Κατσαμπάνη Αρχοντούλα του Νικολάου, απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και η Φωτοπούλου Ηλέκτρα του Δημητρίου, ιδιωτική υπάλληλος –βρεφονηπιοκόμος και για τη Δημοτική Ενότητα Τρικόρφου ο Πουλόπουλος Νίκος του Γεωργίου, αγρότης.

Νέοι υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι θα είναι:

Για την κοινότητα Αβραμιού η Ντανιέλα Μπαράι του Ρεσάτ, ιδιωτική υπάλληλος, για την κοινότητα Κεφαλινού ο Πανούσης Αλέξανδρος του Δήμου, αγρότης, για την κοινότητα Κουτίφαρη ο Αθανασόπουλος Νίκος του Παναγιώτη, συνταξιούχος ΥΠ.ΕΘ.Α., για την κοινότητα Στέρνας ο Παπαλάμπρου-Στεφάνου Λάμπρος του Γεωργίου πολιτικός μηχανικός, για την κοινότητα Στρεφίου ο νυν πρόεδρος Μπρατσιάκος Σταύρος του Παναγιώτη αγρότης και η Αλοίμονου Ελένη του Παναγιώτη αγρότισσα και για την κοινότητα Χράνων η Αγγελοπούλου Μαρία του Νικολάου ιδιωτική υπάλληλος.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε με αγάπη για τον τόπο μας. Είμαι βέβαιος πως η συνεργασία με τους νέους υποψηφίους θα ενισχύσει την προσπάθειά μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».