Υποψήφιος με τη «Δύναμη Δημιουργίας» θα είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Ξενογιάννης

Υποψήφιος με τον Γιώργο Αθανασόπουλο και την παράταξή του «Δύναμη Δημιουργίας», θα είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος  Νίκος Ξενογιάννης. Σε συνάντηση των δυο ανδρών σήμερα συμφωνήθηκε η κοινή πορεία με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας για τη δημιουργία ενός ισχυρού Δήμου Μεσσήνης.

Ο Νίκος Ξενογιάννης σε δηλώσεις του επισήμανε ότι «ο Δήμος Μεσσήνης χρειάζεται τη συμβολή όλων μας προκειμένου να κατακτήσει τη θέση που του αξίζει. Η συμπόρευσή μου με το Γιώργο Αθανασόπουλο είναι μια πράξη προκειμένου να δοθεί ώθηση στην προσπάθεια αναγέννησης του Δήμου. Ο Δήμος Μεσσήνης χρειάζεται τη συμβολή όλων των δημιουργικών δυνάμεων. Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους».

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης από την πλευρά του σημείωσε ότι «είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συμμετοχή του Νίκου Ξενογιάννη στην κοινή μας προσπάθεια. Μας ενώνει η αγωνία για τη δημιουργία ενός ισχυρού Δήμου Μεσσήνης. Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα».