Βροντερό μήνυμα νίκης για τις εκλογές της Κυριακής στην προεκλογική ομιλία του Γιώργου Αθανασόπουλου στη Μεσσήνη

Σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση στη Μεσσήνη, απόψε Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο Γιώργος Αθανασόπουλος. Το πολυπληθές κοινό κατέκλυσε την πλατεία Ιωάννη Αλευρά, δίνοντας ένα βροντερό μήνυμα νίκης για τις εκλογές της Κυριακής.

Ο επικεφαλής της «Δύναμης Δημιουργίας», δήμαρχος Μεσσήνης και εκ νέου υποψήφιος, φανερά συγκινημένος για τη στήριξη του κόσμου, επανέλαβε ότι θα συνεχίσει να είναι πάντα δίπλα τους, και θα δουλέψει σκληρά τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, ώστε να συνεχιστεί  η δημιουργική πορεία προς την ανάπτυξη και την προοπτική που αξίζει ο Δήμος Μεσσήνης.

Ο κ. Αθανασόπουλος αναφέρθηκε στην πλειοψηφία των έργων που υλοποίησε η δημοτική αρχή την 4ετία που πέρασε και αφορούν όλους τους τομείς: υποδομών, περιβάλλοντος και ανάπτυξης, πρωτογενούς τομέα, αθλητισμού, πολιτισμού, εκπαίδευσης, τουρισμού, κοινωνικής πολιτικής, καθαριότητας, καθημερινότητας, αλλά και σε αυτά που υλοποιούνται και σε όσα βρίσκονται στο στάδιο μελετών.

Τόνισε ότι ο Δήμος Μεσσήνης είναι ίσως ο μοναδικός σε όλη την Ελλάδα που κατόρθωσε σε οποιοδήποτε υπουργείο ή πηγή χρηματοδότησης υπέβαλλε πρόταση, να εγκριθεί. Έτσι αυτή τη στιγμή, υλοποιούνται στον Δήμο μας 48 έργα, ύψους 63 εκατ. ευρώ περίπου. Πρόσθεσε ότι η ανάπτυξη βασίζεται στη διασύνδεση του τουρισμού με τον αγροτοδιατροφικό τομέα και τον πολιτισμό και στη δημιουργία επενδύσεων που θα δώσουν την επιδιωκόμενη ώθηση στο Δήμο της ανάπτυξης και της ανθεκτικότητας.

Προέτρεψε τους δημότες να αγνοήσουν όσους επιδίδονται σε ψεύδη, κινδυνολογούν και προσπαθούν να εκφοβίσουν, βαδίζοντας χωρίς πρόγραμμα και σχέδιο και τους κάλεσε να στηρίξουν τη «Δύναμη Δημιουργίας», φέρνοντας τη μεγάλη νίκη της δημιουργίας και της προοπτικής στον Δήμο μας.

Τα επόμενα πέντε χρόνια, όπως είπε ο κ. Αθανασόπουλος είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για το μέλλον της περιοχής μας, δεν έχουμε δικαίωμα να γυρίσουμε πίσω και δεν υπάρχουν περιθώρια για κανέναν εφησυχασμό.

Δήλωσε δε, υπερήφανος που μπορεί σήμερα να κοιτάξει τους δημότες στα μάτια και να τους ζητήσει να ψηφίσουν τη «Δύναμη Δημιουργίας» και κάλεσε όλους να σταθούν δίπλα του αυτή την Κυριακή, σηματοδοτώντας μία μεγάλη νίκη, νίκη δική τους, νίκη για το μέλλον και την πρόοδο αυτού του τόπου.