Πεταλίδι: η εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου σήμανε το νικηφόρο αποτέλεσμα

Η παρουσία των κατοίκων σήμερα στο Πεταλίδι και το θερμό τους χειροκρότημα, σήμαναν το νικηφόρο αποτέλεσμα της Κυριακής για τον συνδυασμό της «Δύναμης Δημιουργίας»  και τον Γιώργο Αθανασόπουλο. Η δυναμική της παράταξης φάνηκε από την εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου στην πλατεία Πεταλιδίου όπου μίλησε ο Δήμαρχος Μεσσήνης.

Ο κ. Αθανασόπουλος αναφέρθηκε στην πλειοψηφία των έργων που υλοποίησε η δημοτική αρχή την 4ετία που πέρασε, σε αυτά που υλοποιούνται και σε όσα βρίσκονται στο στάδιο μελετών.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο τεράστιας σημασίας περιβαλλοντικό έργο που αφορά όχι μόνο το Πεταλίδι αλλά ολόκληρο τον μεσσηνιακό κόλπο, τον βιολογικό καθαρισμό Πεταλιδίου, όπου προ ημερών υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο για την έναρξη εργασιών. Παρουσίασε ένα προς ένα τα έργα που έχουν γίνει και όσα δρομολογούνται στη Δημοτική Ενότητα Πεταλιδίου. Πρόσθεσε ότι η ανάπτυξη βασίζεται στη διασύνδεση του τουρισμού με τον αγροτοδιατροφικό τομέα και τον πολιτισμό και στη δημιουργία επενδύσεων που θα δώσουν νέα ώθηση στο Δήμο, μέσα από έργα υποδομής και στήριξης του πρωτογενούς τομέα, εξηγώντας τη στόχευση της επόμενης πενταετίας για τον Δήμο Μεσσήνης.

Τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή πέτυχε πολλά στη διάρκεια της θητείας της και αυτή η επιτυχία οφείλεται στη σκληρή δουλειά που θα συνεχιστεί στις 9 Οκτωβρίου, με την ισχυρή εντολή που θα δώσουν στην δημοτική παράταξη οι δημότες μας.

Τους προέτρεψε να αγνοήσουν όσους επιδίδονται σε ψεύδη, κινδυνολογούν και προσπαθούν να εκφοβίσουν, βαδίζοντας χωρίς πρόγραμμα και σχέδιο και τους κάλεσε να στηρίξουν τη «Δύναμη Δημιουργίας», φέρνοντας τη μεγάλη νίκη της δημιουργίας και της προοπτικής στον Δήμο μας.